L'Assemblea General Anual d'Oikocredit té lloc a l’Índia

L'Assemblea General Anual d'Oikocredit té lloc a l’Índia

electronic voting.jpgdivendres, 22 de de juny de 2018

La setmana passada, l'Assemblea General Anual (AGA) d’Oikocredit va tenir lloc a Chennai, Índia.

Per segona vegada des de la seva fundació el 1975, la cooperativa va celebrar la seva Assemblea General Anual (AGA) a l’Índia, exactament 40 anys després d'haver fet el seu primer préstec al país asiàtic. Al voltant de 90 participants van assistir a l'esdeveniment que va incloure reunions internes, esdeveniments amb ponents externs, visites a organitzacions sòcies i l'Assemblea General Anual el 14 de juny.

Durant l’AGA, Eltjo Kok (Països Baixos) va ser triat membre del Consell de Supervisió i Ruth Waweru (Kenya) va ser triada per a un segon mandat.

Els membres van agrair a Jacinta Hamann de Vivero (Perú), presidenta sortint del Consell de Supervisió el segon mandat de la qual ha finalitzat, per les seves valuoses contribucions a Oikocredit i el seu lideratge del Consell de Supervisió en els últims quatre anys. El Consell de Supervisió va triar a Karsten Löffler com el seu president i Anette Austin com la seva vicepresidenta.

Sis membres també van ser triats per al Consell de Membres en l’Assemblea General Anual. Christiane Riffaud (França) va ser triada per primera vegada i cinc membres van ser reelegits: Emmanuel Muhozi (Rwanda), Hans van Nie (Canadà), Huub Lems (Països Baixos), Polisi Baudoin Kivava (RD Congo) i Ulrike Chini ( Alemanya).

Les mocions aprovades per l’AGA van incloure la proposta del Consell Executiu de pagar un dividend de l’1% i la proposta d'agregar una clàusula transitòria als estatuts. Aquesta clàusula autoritza al Consell Executiu, en cas que canviïn les normes comptables, a ajustar el període durant el qual l'administració pot suspendre els reemborsaments d'accions de l'actual màxim de cinc anys a un període indefinit.

Participants a l'AGA d'Oikocredit 2018

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de març 2021

de febrer

de gener

de desembre 2020

de novembre

d’octubre

de setembre

d’agost

de juny

de maig