Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Fes-te soci o sòcia

A l'invertir a Oikocredit et pots associar a les Associacions de Suport del nostre país sense cap cost, i així pots ser part activa de la vida de l'Associació i d'Oikocredit amb veu i vot.

Les Associacions de Suport són organitzacions democràtiques en mans dels seus socis/es. Les persones que ens vinculem a Oikocredit no només invertim a Oikocredit, també podem ajudar a construir Oikocredit.

Les persones que voluntàriament formen la Junta Directiva de les Associacions de Suport es trien periòdicament en Assemblea entre els seus socis/es. Pots conèixer les activitats, composició i ubicació de les associacions de suport a les seves webs: Oikocredit CatalunyaOikocredit Euskadi, i Oikocredit Sevilla.

I els nostres socis i sòcies són també les millors persones ambaixadores d'Oikocredit, ajudant a donar a conèixer aquesta alternativa de finances ètiques en el seu entorn proper.