Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Estic a punt per invertir

Inverteix com a particular o crea un compte conjunt

Emplena el formulari següent per sol·licitar accés al portal en línia MyOikocredit.
Després d'activar l'accés, enviar la informació requerida al formulari de subscripció en línia i superar les comprovacions d'elegibilitat i d'identitat, pots fer la teva primera inversió d'almenys 200 €.
L'acord per a l'ús del teu compte MyOikocredit es troba aquí (només disponible en castellà, disculpa les molèsties).

En crear un compte en línia MyOikocredit sense paper, tindràs accés les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, per gestionar la teva inversió, alhora que ens ajuda a estalviar costos i preservar el medi ambient. Si no vols o no pots crear un compte MyOikocredit, encara tens l'opció de convertir-te en inversor/a sol·licitant un formulari imprimible per correu electrònic a invertir@oikocredit.org.

A punt per generar un impacte amb els teus diners?

Inverteix com a organització

Representes una organització interessada en invertir en Oikocredit? Envia'ns un correu electrònic a invertir@oikocredit.org per sol·licitar el formulari de subscripció per a organitzacions.