Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Estratègia

Guiats per la nostra missió i visió, la nostra Visió i Estratègia actualitzada 2018-2022 estableix línies estratègiques i una nova direcció per al desenvolupament futur d’Oikocredit.

Les nostres ambicions estratègiques

  • Ens centrem en les persones amb baixos ingressos en tres sectors prioritaris: inclusió financera, agricultura i energia renovable.
  • Treballem en mercats on la necessitat i l'oportunitat són les millors.
  • El nostre objectiu és maximitzar el nostre impacte social. Al mateix temps, conservarem el medi ambient i generarem rendiments financers justos.
  • Liderem un canvi positiu com una institució catalitzadora amb una xarxa global i presència local, amplificant l'impacte a través d'inversions i creació de capacitats.
  • Volem ser l'inversor social preferit i el soci de desenvolupament per a les nostres organitzacions associades.
  • Farem créixer encara més la nostra comunitat global de membres i persones inversores i oferirem als nostres inversors l'oportunitat de ser part d'un moviment global per al canvi social.
    Llegeix més sobre les nostres línies estratègiques i com les aconseguirem en la nostra Visió i estratègia 2018 - 2022 (PDF, en castellà).