Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inversions sostenibles d'impacte social

El nostre treball busca contribuir a un canvi positiu en les vides de dones i homes, de llars i comunitats. Això requereix una selecció acurada dels projectes, un monitoratge i suport propers i una avaluació equilibrada de l'acompliment social.

El desig d'aconseguir impacte social positiu és la força que ens impulsa i la motivació d'Oikocredit. Utilitzem les últimes innovacions en eines de gestió de l'acompliment social per assegurar-nos que els projectes que financem arriben als grups de persones adequats i proporcionen serveis que ajuden a la gent a sortir de la pobresa.

Les nostres eines de gestió de l'acompliment social i avaluació d'impacte se centren en:

  • seleccionar els projectes adequats
  • monitorizar els indicadors d'acompliment social
  • fer que les organitzacions que financem responguin dels seus objectius socials
  • donar acompanyament i capacitació
  • recollir l'opinió de les organitzacions finançades per desenvolupar els nostres propis productes i serveis.

Els indicadors d'acompliment social ens permeten, a més, recollir alguns valors per al seguiment de l'impacte social d'Oikocredit.