Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Donem crèdits i invertim en l'economia real

Què fem

Donem crèdits i invertim en l'economia real

Financem projectes de microfinances, organitzacions de comerç just i cooperatives de països del Sud.

Sectors que financem
Sectors que financem

L'impacte social, la nostra prioritat

Volem aconseguir canvis positius reals en la vida de les persones.

Com ho aconseguim?
Com ho aconseguim?

A quines organitzacions donem suport

Donem suport a centenars d'organitzacions a 69 països. A més de donar-los serveis financers cooperem amb elles i les ajudem en el seu desenvolupament.

Coneix aquestes organitzacions
Coneix aquestes organitzacions

Què oferim?

Donem serveis financers a organitzacions de països del Sud, i també els oferim assessorament i formació.

Serveis que oferim
Serveis que oferim

Històries d'emprenedors/es

Gairebé el 10% de la població mundial viu per sota del llindar de pobresa. La majoria viu en zones rurals. A causa dels seus ingressos cíclics i impredictibles, és difícil per als agricultors obtenir crèdit. A Oikocredit financem organitzacions de microfinances amb un enfocament en agricultura i cooperatives agrícoles que ajuden a enfortir les comunitats locals. Tens curiositat pels efectes de les nostres inversions? Llegeix les històries de les persones emprenedores que, amb l'ajuda de les organitzacions sòcies d'Oikocredit, han pogut millorar les seves vides de manera sostenible.

Llegeix les històries d'emprenedoria
Llegeix les històries d'emprenedoria