Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Vull augmentar la meva inversió

Gestiona la teva inversió mitjançant MyOikocredit

També pots trobar informació sobre com augmentar i gestionar la teva inversió al nostre portal MyOikocredit:

Myoikocredit

Has invertit abans però encara no tens un compte en línia MyOikocredit?  Registra't aquí >

Augmentar la inversió mitjançant transferència bancària

Després d'haver fet la teva primera inversió pots fer inversions addicionals en participacions en qualsevol moment i per qualsevol import.
Per fer-ho, pots realitzar una transferència al nostre compte bancari amb el teu número d'inversió (començant per I-) o número de contacte (sis dígits) al camp de "concepte" de la transferència.
Tingues en compte que el nom del titular o titulars del compte bancari haurà/n de coincidir amb el nom del titular o titulars del compte d'inversió en Oikocredit. Només acceptem transferències en euros, de comptes bancaris de la Unió Europea.

El nostre compte bancari:

Titular de la cuenta: Oikocredit E.D.C.S. U.A.
IBAN: NL48 INGB 0661 5193 68 
BIC/SWIFT: INGBNL2AXXX

Transferència nacional/SEPA

En realitzar una transferència al nostre compte bancari, presentes una sol·licitud d'emissió tal com es descriu als termes de participació i confirmes que has llegit els termes de participació, el fullet i altra informació important. Més informació aquí >
Les participacions s'emetran amb una data de valor de l'1 del mes següent a la recepció de la teva transferència bancària, si Oikocredit ha acceptat l'emissió de participacions. Passat el 10è dia hàbil del mes següent a la transferència bancària, rebràs una notificació de la inversió.