Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Vull augmentar la meva inversió

Risk Label (catalan).png

Augmentar la inversió mitjançant transferència bancària

Després d'haver fet la teva primera inversió pots fer inversions addicionals en participacions en qualsevol moment i per qualsevol import.
Per fer-ho, pots realitzar una transferència al nostre compte bancari amb el teu número d'inversió (començant per I-) o número de contacte (sis dígits) al camp de "concepte" de la transferència.
Tingues en compte que el nom del titular o titulars del compte bancari haurà/n de coincidir amb el nom del titular o titulars del compte d'inversió en Oikocredit. Només acceptem transferències en euros, de comptes bancaris de la Unió Europea.

El nostre compte bancari:

Titular del compte: Oikocredit E.D.C.S. U.A.
IBAN: NL48 INGB 0661 5193 68 / BIC: INGBNL2AXXX

En realitzar una transferència al nostre compte bancari, presentes una sol·licitud d'emissió tal com es descriu als termes de participació i confirmes que has llegit els termes de participació, el fullet i altra informació important. Més informació aquí >
Les participacions s'emetran amb una data de valor de l'1 del mes següent a la recepció de la teva transferència bancària, si Oikocredit ha acceptat l'emissió de participacions. Passat el 10è dia hàbil del mes següent a la transferència bancària, rebràs una notificació de la inversió.

Gestiona la teva inversió mitjançant MyOikocredit

També pots trobar informació sobre com augmentar i gestionar la teva inversió al nostre portal MyOikocredit. Inicia la sessió al teu compte ara >

Has invertit abans però encara no tens un compte en línia MyOikocredit?  Registra't aquí >