Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Finances Ètiques amb més de 45 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Banca ètica sostenible - Oikocredit Espanya

Vols contribuir a canviar el món?

Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit i contribuir a crear un món millor, amb una triple rendibilitat: econòmica, social i ambiental.

Ja ho tinc clar! Vull invertir Ja ho tinc clar! Vull invertir

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim crèdit a projectes de microfinances, agricultura sostenible i energies renovables a països d'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit

Informe trimestral 1T 2023: un bon començament d'any

CAU-SN-070.jpg31/05 Quatre vegades a l'any, Oikocredit publica fets i xifres clau sobre el trimestre anterior. Aquí, oferim als nostres inversors i inversores i a la resta de grups d'interès informació detallada sobre els esdeveniments que han ocorregut en el primer trimestre del 2023. Llegir més

Exposició a la Universitat de Lleida de l'11 d'abril al 5 de juny: "Desenvolupament en positiu. Una altra mirada a les persones empobrides del Sud"

05/06 De l'11 d'abril al 5 de juny pots visitar l'exposició "Desenvolupament en positiu. Una altra mirada a les persones empobrides del Sud" a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida. Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • € 1231,4 milions

  actius totals

 • € 1010,6 milions

  total capital pendent (préstecs i inversions)

 • 501

  nombre total d'organitzacions finançades

 • 56,246

  persones inversores

Més xifres clau