Finances Ètiques amb més de 45 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Inici

Oikocredit és una cooperativa internacional de finances ètiques que canalitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses de països desenvolupats cap al finançament de projectes empresarials amb impacte social a països en vies de desenvolupament.

Vols contribuir a canviar el món?

Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit i contribuir a crear un món millor, amb una triple rendibilitat: econòmica, social i ambiental.

Ja ho tinc clar! Vull invertir Ja ho tinc clar! Vull invertir

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim crèdit a projectes de microfinances, agricultura sostenible i energies renovables a països d'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit

Oikocredit està preparada per al futur [entrevista]

t9396web28/06 Aprofitant que el Director General d’Oikocredit, en Thos Gieskes, deixa la cooperativa a finals d’any, vam voler asseure'ns amb ell per parlar del temps que ha passat a Oikocredit. També hem celebrat recentment la nostra Assemblea General Anual, per la qual cosa és un bon moment per a reflexionar sobre com era Oikocredit quan en Thos va començar, on és la cooperativa avui, cap a on es dirigeix i com l'estratègia actual i la nova estan relacionades amb tot això. Llegir més

Presentació de guia i Jornada: “Cooperació Internacional i Economia Solidària. Construint aliances a través de les Finances Ètiques”

Jornada-Guia-Cooperacio-Financera-FETSCoopera-768x384.png22/11 Des del programa FETS Coopera, amb el qual hem col·laborat des d'Oikocredit Catalunya, presentem una nova guia que pretén promoure la col·laboració entre les ONG de cooperació al desenvolupament i les Finances Ètiques, des del paradigma de l'Economia Social i Solidària. La presentació es durà a terme en el marc de la Jornada que porta el mateix nom i que se celebrarà el dijous 28 de novembre. Llegir més

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • € 1253,7 milions

  actius totals

 • € 856,3 milions

  total capital pendent (préstecs i inversions)

 • 544

  nombre total d'organitzacions finançades

 • 58,400

  persones inversores

Més xifres clau