Finances Ètiques amb més de 45 anys d’experiència

Invertim en les persones

Coneix com treballem
Coneix com treballem

Inici

Vols contribuir a canviar el món?

Qualsevol persona o organització pot invertir els seus estalvis a Oikocredit i contribuir a crear un món millor, amb una triple rendibilitat: econòmica, social i ambiental.

Ja ho tinc clar! Vull invertir Ja ho tinc clar! Vull invertir

Finances ètiques contra la pobresa

Oferim crèdit a projectes de microfinances, agricultura sostenible i energies renovables a països d'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Per a nosaltres els préstecs són una eina de lluita contra la pobresa.

Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit Vull conèixer més sobre la inversió a Oikocredit

Entrevista amb la Mirjam 't Lam, nova Directora General d’Oikocredit

Mirjam 't Lam cropped image.jpg10/01 La Mirjam 't Lam va assumir el seu nou càrrec de Directora General d’Oikocredit l'1 de desembre. Havia exercit com a Directora General interina durant diversos mesos després d'incorporar-se a la cooperativa al novembre de 2020 com a Directora de Finances i Riscos. Entrevistem a la Mirjam sobre la seva trajectòria professional, la seva motivació personal i els seus pensaments sobre Oikocredit, sobre el 2021 i l'any que ve. Llegir més

Presentació de guia i Jornada: “Cooperació Internacional i Economia Solidària. Construint aliances a través de les Finances Ètiques”

Jornada-Guia-Cooperacio-Financera-FETSCoopera-768x384.png22/11 Des del programa FETS Coopera, amb el qual hem col·laborat des d'Oikocredit Catalunya, presentem una nova guia que pretén promoure la col·laboració entre les ONG de cooperació al desenvolupament i les Finances Ètiques, des del paradigma de l'Economia Social i Solidària. La presentació es durà a terme en el marc de la Jornada que porta el mateix nom i que se celebrarà el dijous 28 de novembre. Llegir més

En aquests moments no tenim esdeveniments programats.

01/01 Torna a visitar-nos més endavant, o bé visita l'arxiu d'esdeveniments passats a l'enllaç inferior. Llegir més

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica

Xifres clau

 • € 1257,3 milions

  actius totals

 • € 875,8 milions

  total capital pendent (préstecs i inversions)

 • 527

  nombre total d'organitzacions finançades

 • 58,400

  persones inversores

Més xifres clau