Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Informació de contacte

Per invertir

Rose Serrano

Relacions amb els inversors

rserrano@oikocredit.org

Per invertir o informació sobre la teva inversió

La gestió d'inversions es porta a terme des de l'oficina central d'Oikocredit Internacional, a Holanda.

Per qualsevol dubte, t'atendrem en català.
Email: invertir@oikocredit.org
Telèfon: 936 06 77 35 
Oikocredit Internacional
Adreça:  Oikocredit Internacional
Berkenweg 7
3818 LA Amersfoort
Països baixos

Cristina Aparicio

Equip Suport a l'inversor

invertir@oikocredit.org 

Per informació sobre el treball d'Oikocredit, conèixer millor Oikocredit o per participar com a membre

La informació general sobre Oikocredit l'oferim localment a través de les associacions locals de suport a Oikocredit. Escriu-nos o truca'ns i et respondrem des de l'associació més propera.

Pots conèixer les activitats, composició i ubicació de les associacions de suport a les seves webs: Oikocredit CatalunyaOikocredit EuskadiOikocredit Sevilla i grup de voluntariat d'Oikocredit a Madrid.

Rebre la nostra informació més recent

Tant si ets inversor/a a Oikocredit com si no, les associacions independents de suport t'inviten a subscriure't al seu butlletí mensual. O també les pots seguir a les xarxes socials: