Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Documents importants

En aquesta pàgina pots descarregar-te els Estatuts d'Oikocredit i els termes de participació.

Estatuts

Els nostres estatuts estan disponibles en holandès (text legalment vinculant) i en anglès.

Descarrega els Estatuts d'Oikocredit (holandès)

Descarrega els Estatuts d'Oikocredit (anglès)

Termes de participació

Els termes participació descriuen detalladament com es gestionarà una inversió en Oikocredit i quins drets i obligacions tenen les persones inversores. Oikocredit pot modificar els termes de participació de tant en tant a la seva pròpia discreció. La versió en anglès dels termes de participació és la versió legalment vinculant.