Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Et truquem?

Vols conèixer més detalls sobre el treball d'Oikocredit? Deixa'ns les teves dades i et truquem.

Formulari de contacte

(*) D’acord amb el que estableix el Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD), t'informem que les dades obtingudes mitjançant aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat d'Oikocredit Catalunya amb la finalitat d’atendre les teves consultes i remetre't informació relacionada que pugui ser del teu interès. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint un escrit a la nostra adreça privacy@oikocredit.org o a: Data Protection Officer. OIKOCREDIT, Ecumenical Development Cooperative Society U.A. PO Box 2136. 3800 CC Amersfoort. The Netherlands

També podràs dirigir-te a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideris oportuna.

Si ens fas una consulta a través d'aquest formulari web, conservarem les teves dades personals fins que hàgim resolt clarament la teva consulta i així ens ho hagis fet saber, o en el seu defecte, fins al cap de tres mesos si després d'haver-te contactat de nou no ens has confirmat la resolució satisfactòria de la teva consulta.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula. Consulta aquí la nostra política de privacitat.

(*) De acuerdo con lo establecido por el Reglamento General Europeo de Protección de Datos 2016/679 (RGPD), te informamos que los datos obtenidos mediante este formulario serán incorporados a un fichero automatizado bajo la responsabilidad de Oikocredit con el fin de atender tus consultas y remitirte información relacionada que pueda ser de tu interés. Puedes ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de tus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de las mismas, dirigiendo un escrito a nuestra dirección

También podrás dirigirte a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que consideres oportuna.

Si nos haces una consulta a través de este formulario web, conservaremos tus datos personales hasta que hayamos resuelto claramente tu consulta y así nos lo hayas hecho saber, o en su defecto, hasta después de tres meses si después de haberte contactado de nuevo no nos has confirmado la resolución satisfactoria de tu consulta.

El envío de estos datos implica la aceptación de esta cláusula. Consulta aquí nuestra Política de privacidad.