Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

Cata de Cafès de Comerç Just de FAPECAFES, cooperativa sòcia d'Oikocredit

FAPE-EC-24.jpgdivendres, 22 de de setembre de 2017 21:26

El proper 9 d'octubre et convidem a una cata de cafès de Comerç Just d'especialitat conduïda per dos representants de la cooperativa equatoriana de caficultors FAPECAFES, una de les organitzacions finançades per Oikocredit seguint els criteris de la banca ètica. També coneixerem tot el procés de producció del cafè, el seu finançament, l'exportació i finalment mostrarem una alternativa de consum conscient a través d'una cooperativa local de consum agroecològic de Barcelona.

Data i hora: dilluns 9 d'octubre a les 18:45h

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (sala Olivada). Plaça del Sortidor. 08004 Barcelona. (Metro: L3 - Poble Sec).

T'has preguntat mai com es produeix i es torra el cafè d'especialitat? I com s'ha de preparar per poder-ne apreciar tots els seus matisos?

En aquesta activitat, dos representants de la cooperativa de caficultors equatoriana de Comerç Just FAPECAFES ens explicaran tot el procés de producció del cafè, des del camp a la tassa, i ens explicaran la seva experiència de cooperativisme agrícola en aquest sector, així com el suport que han rebut per part d'Oikocredit i les Finances Ètiques per tirar endavant el seu projecte. També coneixerem un exemple de l'altre extrem de la cadena de producció i comercialització del cafè, de la mà de "La Seca", una cooperativa de consum agroecològic del barri.

L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat. Així que t'agrairem que t'inscriguis prèviament a través del correu-e: catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

Jose Apolo, responsable de qualitat de la cooperativa FAPECAFES, finançada per Oikocredit sota criteris de banca ètica

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018