Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La-febrerada-1a-festa-i-trobada-de-Economia-Social-i-Solidaria-a-BCN.JPGdivendres, 27 de de gener de 2023 23:42

El proper 10 de febrer des d’Oikocredit participarem a «la Febrerada», la primera trobada festiva i de reflexió de l’economia social i solidària (ESS) de Barcelona.

 L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió i inspiració i un vespre festiu amb espectacles i concerts.
• Matí, de 12.00 a 17.30 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22), hi haurà taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS i diverses ponències dirigides a les entitats vinculades amb l’ESS a la ciutat.
• Vespre, a partir de les 18.00 hores i fins a la mitjanit, a l’avinguda del Paral·lel, 62. Anna Polo i Oye Sherman seran les encarregades de presentar aquesta festa oberta a tota la ciutadania, que començarà amb un programa en directe de Carne Cruda i continuarà amb els concerts de Carlota Flâneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko.

L’accés serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia a través de la plataforma tickètic per al programa de Carne Cruda, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai. Per inscriure't a la resta de la jornada (la qual cosa dóna dret a participar a les activitats de tarda-nit de Paral·lel 62) has d'omplir aquest altre formulari.

La-febrerada-1a-festa-i-trobada-de-Economia-Social-i-Solidaria-a-BCN

La Febrerada s’emmarca en l’acord de ciutat per l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030.

No t’ho perdis!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019