Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Webinar sobre Turisme Responsable

Webinar sobre Turisme Responsable

TUGE-UG-30.jpgdimarts, 28 de de febrer de 2023 20:37

Alguna vegada has volgut visitar un país llunyà de forma responsable i sostenible? El proper 28 de febrer organitzem un webinar en el que parlarem de les propostes de turisme sostenible que organitzem des d’Oikocredit, i coneixerem les experiències de tres persones que hi han participat en anteriors edicions.

Durant el webinar farem una introducció al concepte de turisme sostenible i com es plasma en un viatge, comentarem l’evolució d’aquest tipus de turisme en els darrers anys, i parlarem de la relació d’Oikocredit amb el món viatger, de la mà de la Rose Serrano, responsable de relació amb persones inversores d’Oikocredit per al nostre país, i experta viatgera i divulgadora de temes relacionats amb el turisme alternatiu.

També comptarem amb la participació de tres persones que han participat en algun dels viatges organitzats per Oikocredit els darrers anys per visitar i conèixer de primera mà projectes d’impacte social i ambiental finançats amb criteris de banca ètica a països del Sud Global. Compartiran les seves experiències personals amb nosaltres:

- Aitziber Mugarra, sòcia d’Oikocredit Euskadi, que va viatjar a Equador i Guatemala.
- Domènec Creus, soci d’Oikocredit Catalunya, que va conèixer projectes a Ghana de primera mà.
- i Sònia Joaniquet, sòcia i membre de la Junta Directiva d’Oikocredit Catalunya, que va visitar organitzacions sòcies a la Índia en el marc d’una de les Assemblees Anuals de la cooperativa.

TUGE-UG-34

Per acabar, debatrem sobre el paper de les finances ètiques com a factor de desenvolupament sostenible a nivell internacional, i farem un avançament en exclusiva dels 2 viatges que tenim programats per aquest 2023 a Costa d’Ivori i Kenya, i que amaguen molta aventura, cultura, interacció amb comunitats locals i descoberta de projectes finançats per Oikocredit.

Data: dimarts 28 de febrer de 2023.
Horari: de 18:30h a 19:30h via Zoom.
Inscripcions: https://forms.office.com/e/M0BM93U00u

(si no has rebut l'enllaç per accedir al Zoom, torna a omplir les teves dades al formulari anterior i t'apareixerà l'enllaç al missatge de confirmació de la inscripció)

Amb el suport de:
Ajuntament de Barcelona

Aquest webinar s’emmarca en el projecte «Internacionalització de les Finances Ètiques» de la convocatòria «Enfortim» de l’Ajuntament de Barcelona.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre