Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit organitza dos "Oikocredit Journeys" per al 2024

Oikocredit organitza dos "Oikocredit Journeys" per al 2024

Oikocredit-Journeys-2024-Peru-Kenya.jpegdilluns, 03 de de juliol de 2023 17:44

T'agradaria experimentar el treball de Oikocredit de primera mà? T'agradaria comprendre millor com les nostres iniciatives transformen vides i comunitats? T'agradaria fer nous contactes amb persones d'idees afins, mentre fas un viatge de turisme responsable?

Des d'Oikocredit Catalunya ens complau llançar els "Oikocredit Journeys", una oferta excepcional de turisme sostenible per a les persones del nostre país que inverteixen a Oikocredit, i que inclou dos viatges diferents:

  • Un viatge amb bicicleta de muntanya a Kenya del 14 al 22 d'abril de 2024.
  • Un viatge de temàtica centrada en el cafè, al Perú, del 12 al 21 de maig de 2024.

Oikocredit-Journeys-2024-Peru-Kenya

Aquests viatges estan especialment pensats per a persones inversores d'Oikocredit. Pots obtenir informació més detallada sobre el programa i preu de cadascun d'ells, així com expressar el teu interès a participar-hi, a través de la pàgina: https://www.oikocredit.coop/en/journeys (en anglès). Els viatges tenen un aforament limitat de 20 participants i hi haurà un procés de selecció entre totes les persones que hagin mostrat el seu interès a inscriure-s'hi.

Tingues en compte que la informació del lloc web està únicament en anglès i que un bon domini d'aquest idioma és un requisit previ per a participar en el viatge. Tingues en compte que el procés de sol·licitud d'inscripcions estarà obert fins el dia 15 de setembre!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre