Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807.pngdijous, 10 de de novembre de 2022 19:30

El proper 10 de novembre a les 18:30h participem en un tast de xocolata amb els 5 sentits junt amb la cooperativa Conacado, productora de cacau de la República Dominicana, i que ha rebut finançament d’Oikocredit.

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807

Aquest tast de xocolata s’emmarca en el programa de «Formacions de comerç just per a grups de consum» que ha programat La Coordi – Comerç Just i Finances Ètiques per al proper mes de novembre i que consta de 4 formacions temàtiques en línia destinades específicament a grups de consum perquè les consumidores organitzades de Catalunya puguin parlar directament amb productores de sucre, cacau, cafè o tèxtil i resoldre tots els dubtes que tinguin en ment. Si sou membres d’un grup o cooperativa de consum, podeu inscriure-us-hi aquí.


Les formacions són fruit dels resultats de la diagnosi que l’estiu passat La Coordi va encarregar a L’Aresta i l’Economat del Camp sobre la percepció del comerç just als grups i cooperatives de consum. Es tractava d’un primer pas per generar vincles entre el camperolat del Sud emmarcat en el moviment del comerç just i les consumidores organitzades del nostre país. 

De tot el treball de camp fet aleshores, es va constatar com moltes consumidores conscients eren reticents a la compra de productes produïts al Sud per l’impacte ambiental i social que se’n deriva, però també que tenien interès a apropar-se al comerç just, a conèixer millor com funcionen les certificacions i a reflexionar sobre el seu vincle amb la sobirania alimentària.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre