Segon cafè-tertúlia d’Oikocredit: Educació i Finances Ètiques

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

Segon cafè-tertúlia d’Oikocredit: Educació i Finances Ètiques

cafe-i-notes.jpgdilluns, 14 de novembre de 2016 16:29

El proper dilluns 21 de novembre farem el segon cafè-tertúlia de l’any. En aquesta ocasió, volem donar-vos a conèixer l’experiència d’Oikocredit Catalunya impulsant la metodologia de l’Aprenentatge Servei, i debatre sobre el model educatiu actual al voltant de les temàtiques relacionades amb l’economia i les finances. Quin paper han de tenir-hi les entitats de Finances Ètiques? I la banca convencional? L’ensenyament sobre economia és prou crític?

Els "Cafès-Tertúlia Oikocredit" són trobades informals que duem a terme amb una periodicitat aproximadament trimestral per aprendre i debatre sobre temàtiques relacionades amb Oikocredit, l’economia social i les Finances Ètiques, tot gaudint d'una tassa de cafè i unes galetes de Comerç Just.

Els "Cafès-Tertúlia Oikocredit" són gratuïts i oberts a tothom, tot i que vagin especialment dirigits a persones sòcies d’Oikocredit. Cal inscripció a través d’aquest formulari o bé al correu catalunya@oikocredit.org o al telèfon 93 441 63 06.

Segon cafè-tertúlia Oikocredit. Sobre Educació i Finances Ètiques.

Aquest segon cafè-tertúlia de l’any tractarà sobre "Educació i Finances Ètiques". T'animem a participar-hi tot fent un cafè de Comerç Just amb nosaltres! (I a fer extensiva la invitació a aquelles persones que creguis que hi poden estar interessades).

Data i hora: Dilluns 21 de novembre de 18:30 a 20:00h.
Lloc: Cristianisme i Justícia (Fundació Lluís Espinal), Carrer de Roger de Llúria, 13, 08010 Barcelona. Sala mitjana (1er pis).
Temàtica: "Educació i Finances Ètiques".

Parlarem de l’experiència d’Oikocredit Catalunya aplicant la metodologia pedagògica de l’Aprenentatge Servei vinculada a les Finances Ètiques, i coneixerem el projecte de l’Institut de Batxillerat Biada de Mataró. També debatrem sobre quin ha de ser el model educatiu al voltant de temes com l’economia i les finances. Quina educació en finances s'imparteix als centres escolars i universitats? S'ensenya un bon ús de les targetes de crèdit? S'explica com a través d'una inversió o una altra pots promoure valors de solidaritat o d'injustícia social? Es promouen hàbits responsables? Quins valors s'ensenyen amb les finances?

« Enrere

Arxiu de notícies > -1

« Previous Next »

No items found