Aprenentatge Servei i Finances Ètiques: Nova convocatòria d'Oikocredit i la Fundació Bofill

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

Aprenentatge Servei i Finances Ètiques: Nova convocatòria d'Oikocredit i la Fundació Bofill

aprenentatge-servei-i-finances-etiques-2016-17.pngdimecres, 21 de setembre de 2016 12:16

Fins el 19 d'octubre es poden presentar projectes a la convocatòria d'ajuts per projectes d'Aprenentatge Servei i Finances Ètiques d'Oikocredit i la Fundació Jaume Bofill. La present convocatòria, que enguany arriba a la seva 3a edició, està dotada amb 1.500 € que es poden destinar a cobrir les despeses de materials i recursos educatius dels projectes.

 L'Aprenentatge Servei (APS) és una metodologia educativa que implica una primera fase formativa (Aprenentatge) i una segona fase de "retorn" a la societat (Servei) per part dels i les alumnes a través d'activitats de voluntariat molt diverses. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Centre Promotor, amb la convicció que és oportú apropar aquests projectes als i les joves, ja que les entitats de Finances Ètiques treballen per obtenir beneficis socials finançant activitats econòmiques que tinguin un impacte social positiu. Els suports s'adrecen a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de les Finances Ètiques durant el curs 2016-2017.

Pots llegir més sobre l'Aprenentatge Servei relacionat amb les Finances Ètiques en aquest article d'en Martí Boneta al blog APS Valors. O també pots veure en aquest vídeo el projecte que van dur a terme l'any passat des de l'Institut Miquel Biada de Mataró. Al projecte Biabanca, alumnes d’Educació Secundària i de Cicle Mitjà de Gestió Administrativa van fer un assessorament financer a companys/es que havien de realitzar un pla d’empresa. Un exemple d’ajuda entre iguals i aprenentatges relacionats amb les finances ètiques.

Més informació sobre la convocatòria a la pàgina web de la Fundació Jaume Bofill.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2020

març

gener

octubre 2019

setembre

abril

març

febrer

octubre 2018

abril

març

gener

desembre 2017

octubre

setembre

maig

març

gener