Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Beyco.jfifdimecres, 29 de de juny de 2022

Oikocredit és un dels primers prestadors d'impacte actius a Beyco, una plataforma de comerç de cafè basada en la tecnologia blockchain publicada per l'organització sense afany de lucre, Fundación Progreso en 2018.

Beyco connecta els mercats i les finances amb les organitzacions de productors i dona suport als comerciants i torradors per proporcionar cafès als seus clients.

La innovadora plataforma de perfil financer de Beyco fa que el finançament del comerç sigui més eficient i accessible. També garanteix l'entrega de cafè de qualitat a compradors, comerciants i torradors d'arreu del món.

En connectar les línies de crèdit amb els contractes d'exportació firmats a Beyco, els prestadors d'impacte poden verificar i supervisar l'execució dels contractes en temps real, reduir el seu risc i augmentar l'eficiència. Les organitzacions de productors poden sol·licitar finançament als prestadors d'impacte directament a través de la plataforma i crear un historial de crèdit per a futurs préstecs.

Eduard Walkers, Director Regional d'Oikocredit a Amèrica Llatina i el Carib, diu: "Financem més de 500 contractes de cafè cada any. Al digitalitzar el procés, podem treballar més eficientment i donar suport a més cooperatives petites."

Podeu saber més en aquest comunicat de premsa>

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de setembre 2022

de juliol

de juny

de maig