Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit renova el seu suport a Leasafric Ghana amb un finançament de 10 milions de GHS

« Enrere

Oikocredit renova el seu suport a Leasafric Ghana amb un finançament de 10 milions de GHS

LEASAFRIC logodilluns, 25 de de març de 2024

El nou préstec a termini d'Oikocredit impulsarà el treball de Leasafric amb els agricultors del nord de Ghana i el seu suport als socis de l'empresa de transport per carretera.

La cooperativa mundial i inversor d'impacte social ha concedit un préstec de 10 milions de GHS (aprox. 0,7 milions d'euros) a Leasafric Ghana, una institució financera no bancària de primer ordre, per a augmentar el seu finançament als agricultors i adquirir vehicles addicionals per a les petites i mitjanes empreses associades de ride-hailing.

Aquesta nova línia de crèdit s'alinea amb la missió d'Oikocredit d'empoderar les persones de baixos ingressos perquè millorin els seus mitjans de subsistència. Leasafric utilitzarà part del préstec per a desenvolupar un producte d'agroarrendament que proporcioni equips agrícoles a petits agricultors del nord de Ghana, permetent-los augmentar la seva productivitat i els seus ingressos. Això ha format part d'una segona fase, posterior al desenvolupament de capacitats, ofert per Oikocredit, que va ajudar a Leasafric a diversificar-se en el sector agrícola.

Leasafric, organització sòcia d'Oikocredit des del 2009, invertirà el saldo del préstec en el seu negoci d'arrendament de vehicles. Els seus socis de la petita i mitjana empresa en el sector del transport es beneficiaran desenvolupant els seus negocis de transport per altoparlante, la qual cosa permetrà un augment de l'ocupació d'adults joves.

Llegeix aquí el comunicat de premsa [en anglès]

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

maig 2024

abril

març

febrer