Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Sòlids punts en comú i compromís per a continuar avançant en el diàleg amb el PNC en relació amb els préstecs de microfinançament a Cambodja

« Enrere

Sòlids punts en comú i compromís per a continuar avançant en el diàleg amb el PNC en relació amb els préstecs de microfinançament a Cambodja

dimarts, 19 de de març de 2024

Del 13 al 15 de març de 2024, representants de l'inversor d'impacte social Oikocredit, de la Ecumenical Development Cooperative Society U.A. i de tres ONGs de drets humans, la Cambodian League for the Promotion and Defense of Human Rights (LICADHO), Equitable Cambodia i FIAN Alemanya, es van reunir per a dialogar. Això formava part del procés relacionat amb la presentació realitzada per les tres ONGs al Punt Nacional de Contacte de l'OCDE holandès per a la Conducta Empresarial Responsable en relació amb els suposats impactes negatius d'alguns préstecs de microfinances sobre els prestataris cambodjans.

Durant el diàleg, les parts van coincidir en el seu compromís de millorar les condicions de vida dels prestataris cambodjans. També va haver-hi un reconeixement conjunt dels problemes urgents del sector del microfinançament cambodjà i de la necessitat de prendre mesures per a resoldre'ls. Les parts han identificat i s'han compromès a fer passos concrets cap a un resultat positiu del diàleg.

El PNC holandès ha elogiat a totes dues parts pel seu compromís de bona fe en el procés del PNC en curs.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

juny 2024

maig

abril

març