Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit publica l'últim informe de l'Enquesta d'Autopercepció del Client després d'escoltar més de 40.966 clients

« Enrere

Oikocredit publica l'últim informe de l'Enquesta d'Autopercepció del Client després d'escoltar més de 40.966 clients

EDV-ID-09.jpgdilluns, 11 de de març de 2024

La col·laboració digital amb 34 organitzacions sòcies revela els canvis experimentats pels clients finals en els últims 12 mesos.

Oikocredit ha publicat el seu tercer informe anual de l'Enquesta d'Autopercepció del Client. Treballant digitalment en nou idiomes amb 34 organitzacions sòcies de serveis financers en 15 països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib, hem recopilat dades de 40.966 persones clients de les nostres organitzacions sòcies. En l'enquesta es pregunta als clients sobre canvis significatius en les seves vides en els últims 12 mesos.

Mitjançant un programari interactiu i fàcil d'usar, l'enquesta genera una gran quantitat d'informació i dades socials per a les nostres organitzacions sòcies i per a nosaltres mateixos. Abasta canvis vitals relacionats amb els ingressos, el desenvolupament empresarial, l'estalvi familiar, l'accés a instal·lacions bàsiques i la capacitat per a cobrir les necessitats sanitàries i mèdiques. Enguany, més de tres quartes parts de les persones enquestades van ser dones.

Entre els principals resultats destacats en l'últim informe s'inclou la satisfacció de la majoria dels clients amb la influència de les organitzacions sòcies de serveis financers d'Oikocredit en el seu benestar. La majoria va percebre una millora en els seus ingressos i estalvis, encara que els efectes climàtics extrems havien interromput els ingressos d'un número significatiu de persones.

Més que un simple exercici de recopilació de dades, els resultats de la nostra pionera enquesta mantenen les prioritats dels clients en el centre del nostre treball i ens donen informació rellevant per a la nostra presa de decisions i poder contribuir millor al desenvolupament de capacitats. Una millor comprensió dels canvis en les seves vides significa que nosaltres i les nostres organitzacions sòcies podem servir encara millor als clients.

Basant-se en els resultats de l'enquesta, algunes organitzacions sòcies han introduït nous productes de préstec per a respondre a les prioritats dels clients. Unes altres han desenvolupat nous serveis no financers per als clients, com ara formació sobre coneixements financers, elaboració de pressupostos i gestió empresarial. Unes altres han millorat les seves comunicacions amb els clients, han reforçat el seu enfocament en l'apoderament de la dona o han dut a terme recerques addicionals. Hem dut a terme seminaris web i tallers presencials amb les organitzacions sòcies participants sobre les mesures que poden adoptar a partir dels resultats de l'enquesta.

Llegeix l'informe de l'enquesta a clients aquí(en anglès).

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

maig 2024

abril

març