Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit i GAWA Capital proporcionen finançament de capital per a l'empresa de microfinançament de nova generació Sindhuja Microcredit

« Enrere

Oikocredit i GAWA Capital proporcionen finançament de capital per a l'empresa de microfinançament de nova generació Sindhuja Microcredit

Logo Sindhuja.jpgdijous, 28 de de març de 2024

La nova inversió de capital d'Oikocredit aprofundeix la col·laboració amb la organització sòcia de fintech índia per servir a les persones rurals i empreses econòmicament excloses.

Oikocredit, inversor cooperatiu i d'impacte social d'àmbit mundial, s'uneix a GAWA Capital per invertir 14,5 milions de dòlars en Sindhuja Microcredit, una institució de microfinançament digital i rural (IMF) que proporciona serveis financers a dones emprenedores autònomes.

Sindhuja, en els seus sis anys de funcionament, ha proporcionat microcrèdits a més de 400.000 treballadores autònomes microemprenedores en nou estats del nord, est i oest de l'Índia. La IMF serveix a clientes de la “base de la piràmide” a través de 235 sucursals, la majoria de les quals es troben en zones rurals i remotes. Amb més de 10 mil milions d'INR (uns 120 milions de dòlars) en actius sota gestió, Sindhuja utilitzarà el nou capital per ampliar els seus serveis de microfinançament i desenvolupar noves línies de productes.

Llegeix la nota de premsa aquí (en anglès).

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

maig 2024

abril

març

febrer