Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Les oficines regionals d'Oikocredit celebren esdeveniments amb moltes parts interessades

Les oficines regionals d'Oikocredit celebren esdeveniments amb moltes parts interessades

Àfrica1.jpgdilluns, 10 de de novembre de 2014

Els membres d'Oikocredit de l'oficina de les Filipines amb Guilleramo Salcedo, director adjunt de crèdit

La setmana passada dues oficines regionals d'Oikocredit, Àfrica Occidental i Sud-est asiàtic, van realitzar esdeveniments per celebrar els seus assoliments.

L'oficina de l'Àfrica occidental, amb base a Abidjan, Costa d'Ivori, va celebrar el seu 20è aniversari, amb més de 200 convidats incloent el Ministre de Salut i el Ministre de Finances, diversos mitjans de comunicació, membres i socis d'Oikocredit. L'esdeveniment d'Àfrica Occidental va subratllar els assoliments d'Oikocredit en aquesta regió africana, així com la importància de la inversió social.

A les Filipines, l'oficina d'Oikocredit del Sud-est asiàtic va dur a terme celebracions pel seu 25è aniversari, on va assistir un senador així com membres d'Oikocredit, socis i altres afiliats. L'esdeveniment va destacar la forma como Oikocredit s'ha convertit en un inversor social de confiança, proporcionant serveis financers i recolzant la creació de capacitat a les Filipines.

Ambdós esdeveniments van unir diverses parts interessades de cada regió per ressaltar no només la feina d'Oikocredit sinó també la importància de la inversió social.
 Mariam Dao durant la recent ruta d'Oikocredit

L'esdeveniment a l'Àfrica Occidental també va dir adéu a Mariam Dao, que deixarà Oikocredit després de 20 anys. Florian Grohs, director de crèdit, que va assistir a l'esdeveniment va dir, "La nostra oficina de l'Àfrica Occidental i la nostra cartera no haurien estat possibles sense la inspiració i dedicació de Mariam Dao. Li agraïm la seva valuosa contribució a Oikocredit en els passats 20 anys i li desitgem tot l'èxit en els seus esforços futurs. La trobarem molt a faltar a Oikocredit."

« Enrere