Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

De microcrèdits a crèdits mitjans a Mèxic

De microcrèdits a crèdits mitjans a Mèxic

Mèxic.jpgdimecres, 12 de de novembre de 2014

Membres de Nueva Cooperativa (fundada pel soci d'Oikocredit UNICREICH)

Un dels darrers acords d'Oikocredit en Q3 va ser amb UNICREICH, una unió de crèdit que opera en àrees urbanes i rurals a l'estat de Chiapas, al sud de Mèxic. Proporciona crèdits a microempreses i petites i mitjanes empreses en els sectors de comerç, indústria, serveis i agricultura, també ofereix assegurances de vida i estalvis voluntaris, a més de serveis addicionals.

UNICREICH recolza més de 200 petites i mitjanes empreses a l'estat de Chiapas i àrees del voltant. A través d'aquest suport a petits negocis, UNICREICH contribueix a la creació de centenars de llocs de treball, realitzant un impacte social indirecte a unes 3.500 persones. Els serveis financers i altres serveis des de microempreses fins a mitjanes empreses tenen una alta demanda, amb la qual cosa UNICREICH s'expandirà cap a estats més llunyans i desatesos.

Expandint-se a més estats

Com a soci d'Oikocredit des de 2010, UNICREICH ha rebut l'aprovació per un segon préstec el 2013 per un total de 18 milions de pesos mexicans. El segon tram d'aquest crèdit va ser desemborsat el setembre d'aquest any. UNICREICH utilitzarà el préstec per finançar 219 petites i mitjanes empreses de Chiapas i de les àrees veïnes de Tabasco i Veracruz, que es troben entre els estats més pobres de Mèxic.

« Enrere