Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

L'últim acord d'Oikocredit a Filipines

L'últim acord d'Oikocredit a Filipines

Filipines.jpgdilluns, 10 de de novembre de 2014

Tita Olivas, membre del soci d'Oikocredit ASHI

Ahon Sa Hirap Inc. (ASHI) és una institució microfinancera de les Filipines que proporciona microcrèdits i altres serveis a dones. La missió d'ASHI és la d'empoderar econòmicament les dones perjudicades d'àrees rurals a través de crèdits i formació per al desenvolupament de negocis.

Atenent les persones desateses

ASHI ha estat un soci d'Oikocredit des de 2011, rebent originalment un préstec d'Oikocredit per expandir les seves operacions a zones desateses. Com que les Filipines recentment han experimentat diversos desastres naturals, la necessitat d'ASHI de recolzar dones i empreses en espais rurals ha augmentat. Per aquesta raó Oikocredit ha proporcionat a ASHI 60 milions de pesos filipins per estendre el seu finançament a àrees agrícoles, particularment a la zona oriental del país, la qual té una alta taxa de pobresa. Al tercer trimestre de 2014, el tram final del préstec de 60 milions de pesos filipins va ser desemborsat.

« Enrere