Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Actualització de les Condicions de Participació d'Oikocredit

« Enrere

Actualització de les Condicions de Participació d'Oikocredit

AGM-2019-17.jpgdivendres, 01 de de setembre de 2023

Oikocredit està actualitzant els termes i condicions que regeixen les inversions per a reflectir el nou model de captació de capital de la cooperativa. L'actualització entrarà en vigor l'1 d'octubre de 2023.

En realitzar una inversió en Oikocredit, els inversors/es accepten els termes i condicions del producte d'inversió ("condicions de participació"). Aquests termes regeixen la relació entre l'inversor/a i Oikocredit, juntament amb els estatuts de la cooperativa.

Oikocredit ha introduït recentment un nou model de captació de capital en la majoria dels països en els quals atreu inversions, que permet a les persones i organitzacions aptes invertir directament en la cooperativa a través de participacions.

Abans de la introducció de les participacions, els inversors/es invertien indirectament a través de les associacions de suport d'Oikocredit o de la Stichting Oikocredit International Share Foundation (en liquidació) que emetien diferents productes basats en accions d'Oikocredit. Les participacions són materialment similars en termes financers a les accions i des de llavors les han substituït.

Per a reflectir el canvi d'accions a participacions, la cooperativa està actualitzant les condicions de participació per a eliminar qualsevol referència a les accions. Aquests canvis específics en les condicions de participació no afecten cap inversió actual, ja que les accions ja no existeixen amb data efectiva 1 de juny del 2023.

S'han introduït alguns petits ajustos per adaptar millor les condicions de participació a les pràctiques operatives actuals de la cooperativa. S'ha especificat que un possible inversor/a disposa d'un màxim de 60 dies per a transferir els seus fons després de rebre la confirmació que compleix els requisits per a ser inversor/a. Això dona més temps per a realitzar aquesta transferència, en comparació amb la versió anterior de les condicions de participació. A més, l'import mínim per al pagament de dividends s'ha reduït de 50 EUR/USD/CHF/CAD/GBP a 1 EUR/USD/CHF/CAD/GBP, i de 500 SEK a 10 SEK.

L'actualització de les condicions de participació no afecta negativament a les inversions en Oikocredit. Les condicions de participació actualitzades entraran en vigor l'1 d'octubre de 2023.

Si algun/a inversor/a no està d'acord amb aquests canvis, pot sol·licitar el reemborsament de la seva inversió.

Per a més informació sobre com invertir en Oikocredit, consulta la secció Invertir: https://www.oikocredit.es/ca/inverteix. Pots trobar les condicions de participació actualitzades (en castellà) aquí.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023