Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

El Sol: fuente de energía para reducir la pobreza en los países del Sur

El Sol: fuente de energía para reducir la pobreza en los países del Sur

FOUR-IN-21 (1).jpgdimarts, 28 de de juny de 2022

Así ha titulado el periódico La Razón un artículo, en el que se aborda la necesidad de invertir en energías renovables para garantizar el acceso universal a la energía en los países del Sur.

El artículo, se cuentan las historias de varias personas que han podido mejorar su acceso a la energía a través de socios de Oikocredit en África y Asia.

Oikocredit realiza inversiones de impacto y otorga prestamos a entidades que generan energía renovable, especialmente orientadas a poblaciones vulnerables de los países del Sur.

Si quieres profundizar en la información puedes clicar aquí.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

setembre 2023

agost

juliol

juny

maig