Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

¡Oikocredit se une a Telegram para promover la sostenibilidad financiera!

« Back

¡Oikocredit se une a Telegram para promover la sostenibilidad financiera!

Diseño sin título.pngdimecres, 27 de de març de 2024

Oikocredit, ha lanzado su canal oficial en Telegram. Esta plataforma será utilizada para compartir noticias, proyectos inspiradores y propuestas de sostenibilidad en el ámbito financiero y social.

Con esta iniciativa, Oikocredit busca ampliar su alcance y promover un diálogo más cercano con su audiencia global. El canal ofrecerá contenido exclusivo sobre inversiones éticas, microfinanzas, energías renovables y mucho más.

¡Únete al canal de Telegram de Oikocredit y sé parte del movimiento hacia un mundo más justo y sostenible! Clica aquí para sumarte.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener