Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Laudex official.jpgdilluns, 18 de de febrer de 2019

Oikocredit ha tancat una inversió de 3,3 milions de dòlars en Laudex, una institució d’inclusió financera que facilita crèdits a estudiants per a estudis superiors a Mèxic.

Proporcionant crèdits que estan en línia amb les necessitats dels estudiants i optimitzant per facilitar la seva capacitat de devolució del crèdit, Laudex dóna suport als estudiants per a unes millors oportunitats en l’àmbit de l’educació a Mèxic, on existeix un dèficit de qualitat ens els estudis superiors públics.

El Francisco Cordero, CEO i fundador de Laudex ha comentat: “Estem molt emocionades per tenir a Oikocredit com a inversora i sòcia. Per a nosaltres, és primordial que els nostres accionistes estiguin d’acord amb els nostres valors i propostes, per promoure l’educació i canviar vides. A Oikocredit, el nostre primer inversor internacional, hem trobat una entitat sòcia que està fortament alineada amb nosaltres. Creiem fermament que Oikocredit jugarà un rol clau donant suport a Laudex per fer més accessible l’educació superior per les i els pròxims 100,000 alumnes.”

Llegeix la nota de premsa sencera aquí

Laudex

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de juny 2020

de maig

d’abril

de març

de febrer

de gener

de desembre 2019

de novembre

de setembre