Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Cata de chocolate de Comercio Justo con los 5 sentidos

Cata de chocolate de Comercio Justo con los 5 sentidos

pexels-dmitriy-ganin-7538069.jpgdivendres, 29 de d’abril de 2022

A través de la degustación de chocolate de Comercio Justo conoceremos cooperativas productoras de cacao que han recibido financiación de Oikocredit.

pexels-pixabay-65882

Aprende sobre el proceso de elaboración del cacao de Comercio Justo desde el árbol hasta el producto final, recibiendo información a cada parte del proceso de las diferencias entre diferentes tipos de chocolate de alta calidad. Conoce las diferencias entre el Comercio Justo y el comercio tradicional, a partir de una actividad innovadora, atractiva y muy dulce, que te permitirá conocer también la historia de las organizaciones productoras de cacao que hay detrás de cada tableta de chocolate y que han sido financiadas por Oikocredit. En cada uno de estos pasos se irá facilitando información gráfica, así como material táctil y visual y para degustar. Organizada por Oikocredit y LaCoordi, con la colaboración de Fundació Tercer Món Mataró.

Fecha y horario: 2 de Mayo a las 18.30h

Lugar: La Lleialtat Santsenca (c/Olzinelles 31, bajos, BCN) y en streaming

Inscripciones: https://lacoordi.cat/tast-de-xocolata/

Streaminghttps://youtu.be/yqx7outxqqe

FORTA-EC-18

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

agost

juliol

maig

gener

octubre 2022

setembre

maig

abril

octubre 2021