Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Charla en Biocultura: ¿Cómo descarbonizar tus ahorros y tus cuentas? Introducción express a la banca ética.

Charla en Biocultura: ¿Cómo descarbonizar tus ahorros y tus cuentas? Introducción express a la banca ética.

banking-on-climate-chaos.pngdissabte, 06 de de maig de 2023

El próximo sábado 6 de mayo impartiremos una charla introductoria sobre las finanzas éticas y la banca ética en Biocultura Barcelona. Haremos especial énfasis en el impacto que nuestra elección de entidad financiera puede tener en la descarbonización de la economía.

banking-on-climate-chaos

Con un enfoque muy práctico, en 45 minutos presentaremos las principales opciones de finanzas éticas que existen en nuestro país y que contribuyen a reducir el calentamiento climático.

Más información sobre el impacto de las finanzas en la crisis climática en el informe "Banking on Climate Chaos", del cual puedes encontrar un interesante artículo en la web Valorsocial.info de la Fundación Finanzas Éticas.

Fecha y hora: 06/05/2023 - 12:00h

Lugar:

Sala 2
Biocultura Barcelona.
Palau San Jordi.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

agost

juliol

maig

gener

octubre 2022

setembre

maig

abril

octubre 2021