Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

[BARCELONA] Jornadas Viajeras Oikocredit 2022 en Altaïr.

[BARCELONA] Jornadas Viajeras Oikocredit 2022 en Altaïr.

NJER-KE-29.jpgdijous, 12 de de maig de 2022

El 12 de mayo celebraremos una jornada en Barcelona, en la que haremos una ruta por África, a través de experiencias de personas que han viajado a estos países y también proyectos que apoya Oikocredit en los mismos.

NJER-KE-29
Lugar: La actividad se celebrará dentro de la programación del fórum Altaïr, en la librería de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 616, Barcelona).

Hora:  De 18:30h a 20

Participantes:

  • Alberto Campa. Soñador y viajero. Un viaje por África.
  • Rose Serrano. Responsable de relación con inversores/as de Oikocredit Internacional y viajera.
  • Daniel Lopez. Voluntario de Oikocredit Catalunya y participante en el Study Tour de Ghana en 2020.

La jornada és GRATUITA y abierta a todo el mundo, pero requiere inscripción previa a través del siguiente formulario: https://forms.office.com/r/razvcJ5dFT

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

agost

juliol

maig

gener

octubre 2022

setembre

maig

abril

octubre 2021