Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit en la feria UPFSolidària 2021

Oikocredit en la feria UPFSolidària 2021

firaSolidaria_impacte.jpgdilluns, 18 de d’octubre de 2021

Un año más participamos en la feria UPFSolidària para dar a conocer las Finanzas Éticas como alternativa de cooperación al desarrollo y solidaridad. Será toda la semana del 18 al 22 de octubre.

Desde hace varios años, y con el objetivo de acercar las Finanzas Éticas a la comunidad universitaria, participamos en la Feria UPFSolidària, que este año se celebrará otra vez en formato virtual, pero también de forma presencial el miércoles 20 de octubre de 10 a 14h en el edificio Jaume I del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

También participaremos en la mesa redonda de clausura de la feria el próximo viernes 22 de octubre a las 12:30h, y que lleva el título "Nuevos retos para el tercer sector". Hablaremos del papel de las Finanzas Éticas en la consolidación de un tercer sector fuerte y coherente, y sobre los retos que nos depara un futuro incierto a nivel ecosocial.

Puedes consultar todas las entidades expositoras en sus estands virtuales, así como la programación completa de actividades en: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria#menu 

fira-upf-solidaria-2

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

agost

juliol

maig

gener

octubre 2022

setembre

maig

abril

octubre 2021