Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Tast de xocolata de Comerç Just amb els 5 sentits

Tast de xocolata de Comerç Just amb els 5 sentits

pexels-dmitriy-ganin-7538069.jpgdijous, 14 de d’abril de 2022 17:52

El proper dilluns 2 de maig et convidem a un tast de xocolata de Comerç Just gratuït, amb una selecció de xocolates d'organitzacions productores del Sud Global que han rebut préstecs de les finances ètiques.

pexels-pixabay-65882

Aprèn sobre el procés d'elaboració del cacau de Comerç Just des de l'arbre fins el producte final. En aquest esdeveniment explicarem cada part del procés, ressaltant les diferències entre diferents tipus de xocolata d'alta qualitat, i respectuoses amb el medi ambient i amb les persones. Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d'una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà conèixer també la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta de xocolata i que han estat finançades per Oikocredit. En tots aquests passos anirem facilitant informació gràfica, així com material tàctil i visual i per degustar.

Organitza: Oikocredit i LaCoordi, amb la col·laboració de Fundació Tercer Món Mataró.

Data i horari: 2 de Maig a les 18.30h

Lloc: La Lleialtat Santenca (c/Olzinelles 31, baixos, BCN) i en streaming

Inscripcions: https://lacoordi.cat/tast-de-xocolata/

Streaming: https://youtu.be/yQx7ouTxqqE

FORTA-EC-18

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre