Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

[BARCELONA] Oikocredit Catalunya a Biocultura Barcelona

[BARCELONA] Oikocredit Catalunya a Biocultura Barcelona

dijous, 05 de de maig de 2022 23:59

Del 5 al 8 de maig ens trobaràs a la Fira Biocultura de Barcelona amb un estand propi.

Hi podrem parlar dels projectes finançats per Oikocredit, les darreres novetats de la cooperativa, resoldre en persona qualsevol dubte que tinguis i fins i tot tastar algun producte de Comerç Just. Ens trobaràs a l'estand 611 de la zona sobre "Estils de vida" al Palau Sant Jordi de Barcelona, just al darrere de l'estand d'Opcions SCCL.

Per cobrir l'estand també necessitem voluntaris i voluntàries. No cal tenir gaire coneixements previs sobre Oikocredit, ja que et farem una mini-formació prèvia. Si tens algunes hores lliures durant els dies de la fira, omple la teva disponibilitat en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

+info sobre la fira: https://www.biocultura.org/

logo-biocultura-castellano

La participació en aquesta fira ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre