Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

firaSolidaria_impacte.jpgdilluns, 18 de d’octubre de 2021 12:41

Un any més participem a la fira UPFSolidària per donar a conèixer les Finances Ètiques com a alternativa de cooperació al desenvolupament i solidaritat. Serà tota la setmana del 18 al 22 d'octubre.

Des de fa diversos anys, i amb l'objectiu d'acostar les Finances Ètiques a la comunitat universitària, participem a la Fira UPFSolidària, que enguany se celebrarà altre cop en format virtual, però també de forma presencial el dimecres 20 d'octubre de 10 a 14h a l'edifici Jaume I del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

També participarem a la taula rodona de clausura de la fira el proper divendres 22 d'octubre a les 12:30h, i que porta el títol "Nous reptes per al tercer sector". Hi parlarem del paper de les Finances Ètiques en la consolidació d'un tercer sector fort i coherent, i sobre els reptes que ens depara un futur incert a nivell ecosocial.

Pots consultar totes les entitats expositores als seus estands virtuals, així com la programació completa d'activitats a: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria#menu 

fira-upf-solidaria-2

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018