Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit serem presents a la FESC 2021, amb estand, xerrada, i exposició

Oikocredit serem presents a la FESC 2021, amb estand, xerrada, i exposició

sotriesfira.pngdilluns, 18 de d’octubre de 2021 11:52

La fira d'enguany es porta a terme en format híbrid (online i presencial) del 18 al 24 d'octubre. I des d'Oikocredit Catalunya hi serem presents en diferents espais i formats.

Un any més, tornarem a ser presents a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, que després de la pandèmia torna al format presencial (a més del virtual, que es manté).

La fira presencial serà el dissabte 23 de 10 a 21 h i diumenge 24 d'octubre de 10 a 14.30 h, al recinte de la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona), i hi serem presents amb estand físic, una exposició sobre Finances Ètiques i cooperació al desenvolupament, i una xerrada el diumenge 24 a les 10:30h sota el títol "10 anys de FESC: el rol de les finances ètiques en l’articulació i la potenciació de l’ESS" (Sala Micaela Chalmeta).

La fira virtual ja està en marxa, i pots accedir-hi des de la web https://fesc.xes.cat/ on podràs navegar per les Activitats, les Expositores, les Promocions que ofereixen durant la Fira, i un Repositori de vídeos de les activitats de la fira d'enguany i d'edicions anteriors.

I aquí et deixem l'espot promocional, perquè vagis fent boca i començant a pensar com "Desfer-te del capitalisme, i anar De festa amb l'Economia Solidària".

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019