Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit serem presents a la FESC 2021, amb estand, xerrada, i exposició

Oikocredit serem presents a la FESC 2021, amb estand, xerrada, i exposició

sotriesfira.pngdilluns, 18 de d’octubre de 2021 11:52

La fira d'enguany es porta a terme en format híbrid (online i presencial) del 18 al 24 d'octubre. I des d'Oikocredit Catalunya hi serem presents en diferents espais i formats.

Un any més, tornarem a ser presents a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, que després de la pandèmia torna al format presencial (a més del virtual, que es manté).

La fira presencial serà el dissabte 23 de 10 a 21 h i diumenge 24 d'octubre de 10 a 14.30 h, al recinte de la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona), i hi serem presents amb estand físic, una exposició sobre Finances Ètiques i cooperació al desenvolupament, i una xerrada el diumenge 24 a les 10:30h sota el títol "10 anys de FESC: el rol de les finances ètiques en l’articulació i la potenciació de l’ESS" (Sala Micaela Chalmeta).

La fira virtual ja està en marxa, i pots accedir-hi des de la web https://fesc.xes.cat/ on podràs navegar per les Activitats, les Expositores, les Promocions que ofereixen durant la Fira, i un Repositori de vídeos de les activitats de la fira d'enguany i d'edicions anteriors.

I aquí et deixem l'espot promocional, perquè vagis fent boca i començant a pensar com "Desfer-te del capitalisme, i anar De festa amb l'Economia Solidària".

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2024

març

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre