“Oikocredit visibilitza que ja és possible que els teus estalvis contribueixin a un món més humà, sostenible i econòmicament inclusiu”

“Oikocredit visibilitza que ja és possible que els teus estalvis contribueixin a un món més humà, sostenible i econòmicament inclusiu”

thumbnail_IMG_20210609_125727_ (2).jpgdimecres, 16 de de juny de 2021 13:08

Miguel Ángel Jiménez Soto, soci d’Oikocredit

“Demostra que no és inevitable que els nostres diners siguin gestionats per banca tradicional segons els seus interessos”

Quan en el seu moment vaig conèixer Oikocredit, vaig apostar per ella. Al principi només econòmicament, invertint part dels meus estalvis. I després de poc temps, em vaig implicar a més amb treball voluntari, i al costat d'altres membres fundadores, ens vam proposar a crear la nostra petita contribució a la tasca d’Oikocredit, constituint aquí a Sevilla la tercera associació de suport del nostre país.

He conegut a moltes persones solidàries, generoses, valentes, emprenedores. Algunes ja formaven part d’Oikocredit, i altres s'han anat sumant com a nous membres de la nostra Associació. Em sento enriquit perquè bastantes d'aquestes persones han compartit amb mi alguna cosa de les seves vides, les seves lluites i els seus compromisos socials (més enllà d’Oikocredit). A més, al llarg dels anys han demostrat un fort suport i confiança, tant en la missió i el treball d’Oikocredit, com en les persones concretes que som la “imatge pública” d’Oikocredit Sevilla.

Crec que Oikocredit contribueix a fer més visible, per a bastantes persones, que ja és possible optar per usar una part del nostre estalvi (de les persones que encara podem estalviar!) per a contribuir a la transformació social cap a un món més humà, sostenible i econòmicament inclusiu. Som una mostra més (afortunadament, també n’hi ha altres!) que no és inevitable que els nostres diners siguin gestionats per la banca tradicional segons els seus propis interessos, i enfrontat als nostres propis valors de solidaritat i justícia social.

Tenim il·lusió i moltes idees i projectes que desitgem poder anar portant a la pràctica, a mida que anem tenint més ajuda de gent disposada a implicar-se per a fer que “l'economia” sigui posada al servei d’una major i millor humanitat.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018