Tasta els matisos del comerç just al maig

Tasta els matisos del comerç just al maig

Hand-with-coffee.jpgdijous, 06 de de maig de 2021 13:52

Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just participarem a un nou tast virtual de cafè de comerç just, organitzat per LaCoordi, acompanyat d’una conversa amb productores de cafè de Nicaragua i Uganda, i us explicarem com les Finances Ètiques contribueixen a promoure aquest sector.

L'acte està organitzat per LaCoordi junt amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona, i comptarà amb traducció simultània. A banda de conèixer la realitat de les organitzacions productores de cafè de Comerç Just i de fer una cata guiada a dos tipus de cafè ben diferents, també coneixerem com podem donar suport a aquest tipus d'organitzacions des de l’àmbit de les finances ètiques. Hi intervindran:

  • Exolina Aldana de COMULACS (Nicaragua)
  • Tumwijeho Yorkonia d’ACPCU (Uganda)
  • David Díaz de Quijano d’Oikocredit (Catalunya)

L’acte tindrà lloc el dimecres 12 de maig, de 17.30 h a 19 h. Si voleu inscriure-us-hi, envieu un correu electrònic a suport@lacoordi.cat.

El tast de cafès s’emmarca en el programa Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament per contribuir a la construcció d’una ciutadania global transformadora entre el públic de les biblioteques de Catalunya. L’edició 2020-2021 està dedicada a les economies transformadores.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018