Vols fer el teu TFG sobre Finances Ètiques? Des d'Oikocredit t'hi donem suport.

Vols fer el teu TFG sobre Finances Ètiques? Des d'Oikocredit t'hi donem suport.

pexels-fauxels-3182773.jpgdimecres, 07 de d’abril de 2021 14:02

Estudies alguna carrera relacionada amb les ciències socials o l'economia i no saps de què fer el teu TFG? Oikocredit Catalunya i FETS - Finançament Ètic i Solidari et proposem de fer-lo sobre alguna temàtica relacionada amb les Finances Ètiques i t'hi donem suport.

Dins el marc del projecte conjunt entre FETS i Oikocredit Catalunya per donar a conèixer les Finances Ètiques a la nostra societat i en especial en l'àmbit universitari, proposem diverses temàtiques relacionades amb el sector per poder dur a terme Treballs de Fi de Grau de carreres de l'àmbit de les ciències socials.

Per dur a terme els TFG utilitzarem la metodologia de l'Aprenentatge Servei, en base a la qual des de FETS i Oikocredit oferim formació i suport a les estudiants, i a canvi demanem que el TFG pugui cobrir alguna necessitat pràctica del sector de les Finances Ètiques o bé ajudar a difondre-les en la nostra societat, i d'aquesta manera contribuir a què cada vegada més les decisions de consum de serveis financers de la ciutadania tinguin un impacte positiu en la comunitat.

TFG d'Oikocredit i Finances Ètiques. Foto de Canva Studio a Pexels.

Tot i que estem obertes a donar suport en qualsevol treball i temàtica relacionada amb les Finances Ètiques, les propostes de temes que ara mateix plantegem són les següents:

  1. L’impacte de gènere a les finances ètiques. Anàlisi de gènere dels projectes finançats per les entitats de finances ètiques a Catalunya.
  2. Estudi comparatiu dels sistemes d’avaluació ètico-social entre diferents projectes de finances ètiques i de finances convencionals.
  3. Anàlisi del perfil de les persones usuàries de la Banca Ètica a Catalunya/Estat Espanyol.
  4. Anàlisi crítica del S&P Dow Jones Sustainability Index aplicat a entitats financeres.

Aquí pots descarregar una guia més detallada de les diferents propostes amb preguntes clau i recursos d'informació per començar a pensar en el TFG (en aquest cas són propostes dirigides a estudiants de la Facultat d'Economia i Empresa de la UPF, però si ets d'una altra universitat o nivell d'estudis i hi tens interès, posa't en contacte amb nosaltres i parlem-ne!). Sempre recomanem que el TFG es pugui dur a terme en grup, però si el vols fer individual també ens adaptem.

Per rebre l'assessorament i el suport i cercar-te un tutor/a acadèmic en cas que sigui necessari, posa't en contacte amb nosaltres al correu catalunya@oikocredit.org o bé al telèfon 93 441 63 06.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018