Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

webinar-opmeer-reports-imatge.pngdissabte, 07 de de novembre de 2020 23:31

Heu vist alguna vegada fotos de persones emprenedores beneficiàries de microcrèdits o d’un productor de cafè a la nostra pàgina web, a les xarxes socials o al butlletí? El més probable és que les hagin fet els fotògrafs Pauline i Wim Opmeer.

webinar-opmeer-reports-imatge.png

I la bona notícia és que estaran encantats d’explicar-vos-en més coses. El dimecres 18 de novembre a les 19:00, els fotògrafs d’Opmeer Reports ho compartiran tot sobre els seus viatges per Oikocredit a l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia i les trobades que van tenir allà amb clients de microcrèdits, agricultors i organitzacions sòcies d’Oikocredit. Voleu conèixer les seves experiències? Inscriviu-vos al nostre Cafè-tertúlia Oikocredit, que en aquesta ocasió servirà també de pre-acte de celebració del nostre 20è aniversari, que esperem celebrar més activament i en format presencial durant l’any que ve.

Data i hora: dimecres, 18 de novembre, de 19:00 a 20:00h. (Aquest cafè-tertúlia virtual serà en anglès amb traducció simultània).
Registra't fàcilment i de forma totalment gratuïta mitjançant el formulari que trobaràs al següent enllaç:

https://catalunya.oikocredit.es/ca/formulari-cafe-tertulia

Tens alguna pregunta per a la Pauline i en Wim? Fes-nos-la arribar a través del formulari d'inscripció i faran tot el possible per respondre-la durant el Cafè-tertúlia. Uns dies abans de l'acte rebràs un correu electrònic de confirmació amb l'enllaç per participar-hi.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018