Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2020

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2020

assemblea-oikocredit-2018.jpgdijous, 21 de de maig de 2020 01:44

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem en format online via la plataforma Zoom el dijous 4 de juny de 2020 a les 18:00h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2019. Revisió de punts a tractar a l’Assemblea General d’Oikocredit Internacional de l’11 de juny. Aprovació, si s’escau, de la proposta de repartiment de dividends (0%).
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2020 i adaptació a la situació generada pel Covid-19.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2019.
5. Actualització sobre el procés de migració d'inversions al nou canal d'inversió d’Oikocredit Internacional.
6. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2020.
7. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2020.
8. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
9. Torn obert de paraules i preguntes.

reunio-junta-22-abril-online.jpg

En relació amb el punt núm. 8 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 3 de juny i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant i actualitzant en aquesta mateixa pàgina de la nostra web, per si la vols consultar prèviament.

Enguany, com que la votació i participació a l'Assemblea es farà per mitjans telemàtics, no serà possible delegar el vot en un altre soci/a, sinó que cadascú l'haurà d'exercir directament pels mitjans assenyalats. Per a participar a l'Assemblea és necessari que t'hi inscriguis fins el dia 3 de juny (inclòs) enviant un correu electrònic amb una còpia del teu DNI a l'adreça catalunya@oikocredit.org. El dijous 4 al matí, abans de la celebració de l'assemblea t'enviarem un correu amb totes les instruccions per participar-hi i votar. De totes maneres, tingues en compte que per poder votar es necessita un dispositiu connectat per cada persona sòcia. També et recomanem que si encara no has fet servir mai l'aplicació Zoom, te la descarreguis i instal·lis ja prèviament.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2019.pdf1.3 MBapplication/pdfdownload
balanc-2019-auditat-oikocredit-catalunya.pdf315.4 kBapplication/pdfdownload
informe-auditora-oikocredit-catalunya-MSagarra-CAT.pdf206.3 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-auditada-oikocredit-catalunya-2019.pdf295.3 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2019.pdf8.2 MBapplication/pdfdownload
perdues-i-guanys-auditat-2019-oikocredit-catalunya.pdf248.0 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre