Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

grup-ecos-arc_03.jpgdilluns, 16 de de març de 2020 16:35

*Informació actualitzada amb data del 13 d'abril de 2020.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries arran de l’impacte del coronavirus (Covid-19) a Oikocredit Catalunya deixarem d’oferir atenció presencial mentre duri la recomanació de confinament. No obstant, i atès que fa anys que estem preparades per fer teletreball, durant aquests dies us seguirem atenent per telèfon o correu electrònic.

Ens podeu trobar al telèfon habitual (93 441 63 06) i al correu-e catalunya@oikocredit.org.

L'enviament dels certificats de retencions d'IRPF per la declaració de la renda es farà al llarg d'aquest mes d'abril, tot i que sortirà amb una mica més de retard, especialment per a aquelles sòcies que el rebin en paper. Si el necessiteu amb especial urgència, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El cafè-tertúlia sobre l'Study Tour a Ghana que teníem previst per al dijous 19 de març també s'ajorna fins a nova data, pendent de concretar.

A mesura que hi hagi novetats, us n'informarem puntualment.

A nivell d’Oikocredit Internacional l’operativa tampoc s’atura i simplement algunes gestions es poden veure lleument afectades per alguna demora raonable. Podeu llegir més informació sobre l’impacte del coronavirus a la cooperativa internacional en aquest apartat de la seva pàgina web.

També aprofitem l'ocasió per donar molts ànims a totes les persones que s'han vist directament afectades pel Covid-19, i agrair el treball i esforços de tot el personal sanitari i de totes les persones que s'han articulat en xarxes de suport i solidaritat per fer front a aquesta situació.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre