Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

juntadimarts, 03 de de setembre de 2019 13:48

Ja s’han obert les inscripcions per al proper Study Tour d’Oikocredit a Ghana, que es durà a terme del 26 de gener a l’1 de febrer de 2020. Si vols conèixer un país del Sud global i la feina d’Oikocredit de primera mà, aquesta és la teva oportunitat.

PEG Africa, organització sòcia d'Oikocredit en renovables a Ghana, que distribueix petits equips solars fotovoltaics per ús domèstic.

Què és un Study Tour?
Els Study Tour són viatges de camp que organitza Oikocredit anualment per anar a conèixer de primera mà el seu treball i organitzacions sòcies a un país concret del Sud. Es fan en grups reduïts d’unes 10-15 persones i tenen una durada aproximada d’una setmana. L’idioma vehicular en aquest cas serà l’anglès, i les organitzacions sòcies que es visitaran seran una mostra dels projectes que Oikocredit finança a Ghana: microfinances, agricultura, comerç just i energies renovables. Pots consultar les nostres organitzacions sòcies de Ghana en aquest mapa interactiu (en castellà).

A qui va dirigit?
Tot i que en principi està reservat a persones sòcies o voluntàries d’Oikocredit, també l’obrim a qualsevol altra persona interessada a participar-hi i que posteriorment al viatge es comprometi a donar a conèixer la seva experiència i aprenentatges a través de xerrades, exposicions, articles, etc. També s’ha de tenir en compte que la participació a l’Study Tour requereix un mínim nivell d’anglès i una bona condició física.

Participants del darrer Study Tour d'Oikocredit al Perú.

Quin cost té?
Encara estem acabant de tancar els detalls de l’Study Tour de Ghana. Però per fer-se’n una idea, el cost final depèn de diversos factors, entre ells el nombre d’organitzacions que s’acaben visitant, i inclou el bitllet d’anada i tornada des d’Holanda a Ghana, l’allotjament, manutenció, desplaçaments interns, i una persona de l’oficina local d’Oikocredit que acompanya el grup en tot moment. Oikocredit no hi fa cap benefici.

Com m’hi puc apuntar?
Si tens interès a participar-hi, posa’t en contacte amb nosaltres abans del proper 24 de setembre, a través del telèfon 934416306 o del correu electrònic catalunya@oikocredit.org per facilitar-nos les teves dades i farem la sol·licitud d’inscripció en nom teu a Oikocredit Internacional. Posteriorment, i en funció del nombre de sol·licituds rebudes, et comunicarem l’acceptació final per a la inscripció definitiva. No obstant, si tens qualsevol pregunta al respecte, no dubtis a contactar-nos!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre