Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

Participa a l’Study Tour 2020 d’Oikocredit a Ghana!

juntadimarts, 03 de de setembre de 2019 13:48

Ja s’han obert les inscripcions per al proper Study Tour d’Oikocredit a Ghana, que es durà a terme del 26 de gener a l’1 de febrer de 2020. Si vols conèixer un país del Sud global i la feina d’Oikocredit de primera mà, aquesta és la teva oportunitat.

PEG Africa, organització sòcia d'Oikocredit en renovables a Ghana, que distribueix petits equips solars fotovoltaics per ús domèstic.

Què és un Study Tour?
Els Study Tour són viatges de camp que organitza Oikocredit anualment per anar a conèixer de primera mà el seu treball i organitzacions sòcies a un país concret del Sud. Es fan en grups reduïts d’unes 10-15 persones i tenen una durada aproximada d’una setmana. L’idioma vehicular en aquest cas serà l’anglès, i les organitzacions sòcies que es visitaran seran una mostra dels projectes que Oikocredit finança a Ghana: microfinances, agricultura, comerç just i energies renovables. Pots consultar les nostres organitzacions sòcies de Ghana en aquest mapa interactiu (en castellà).

A qui va dirigit?
Tot i que en principi està reservat a persones sòcies o voluntàries d’Oikocredit, també l’obrim a qualsevol altra persona interessada a participar-hi i que posteriorment al viatge es comprometi a donar a conèixer la seva experiència i aprenentatges a través de xerrades, exposicions, articles, etc. També s’ha de tenir en compte que la participació a l’Study Tour requereix un mínim nivell d’anglès i una bona condició física.

Participants del darrer Study Tour d'Oikocredit al Perú.

Quin cost té?
Encara estem acabant de tancar els detalls de l’Study Tour de Ghana. Però per fer-se’n una idea, el cost final depèn de diversos factors, entre ells el nombre d’organitzacions que s’acaben visitant, i inclou el bitllet d’anada i tornada des d’Holanda a Ghana, l’allotjament, manutenció, desplaçaments interns, i una persona de l’oficina local d’Oikocredit que acompanya el grup en tot moment. Oikocredit no hi fa cap benefici.

Com m’hi puc apuntar?
Si tens interès a participar-hi, posa’t en contacte amb nosaltres abans del proper 24 de setembre, a través del telèfon 934416306 o del correu electrònic catalunya@oikocredit.org per facilitar-nos les teves dades i farem la sol·licitud d’inscripció en nom teu a Oikocredit Internacional. Posteriorment, i en funció del nombre de sol·licituds rebudes, et comunicarem l’acceptació final per a la inscripció definitiva. No obstant, si tens qualsevol pregunta al respecte, no dubtis a contactar-nos!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019