Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

assemblea-oikocredit-2018.jpgdilluns, 15 de d’abril de 2019 13:29

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem a la seu de “LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global” al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) el dimecres 15 de maig de 2019 a les 18:45h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2018.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2019 i canvis en l’estratègia 2018-2022.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2018.
5. Tancament de captació d'inversions des d’Oikocredit Catalunya i trasllat d'inversions al nou canal d'inversió d’Oikocredit Internacional (veure document explicatiu).
6. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2019.
7. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2019.
8. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
9. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 8 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 14 de maig i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina de la nostra web a partir del dia 30 d’abril, per si la vols consultar prèviament.

També et recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació en l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia, o en favor del president. Aquesta delegació caldrà lliurar-la o enviar-la prèviament per escrit i signada a la persona en qui es delega el vot, indicant el nom del soci o la sòcia en qui es delega la representació, i que aquesta persona la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2018.pdf497.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2019-cat.pdf134.7 kBapplication/pdfdownload
document-punt5-transicio-al-nou-canal-dinversio.pdf338.7 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-estats-financers-auditats-oikocredit-2018.pdf4.3 MBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2018.pdf7.7 MBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre