Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

Assemblea General Ordinària 2019 de l'Associació Oikocredit Catalunya

assemblea-oikocredit-2018.jpgdilluns, 15 de d’abril de 2019 13:29

Com cada any, ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem a la seu de “LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global” al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) el dimecres 15 de maig de 2019 a les 18:45h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2018.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2019 i canvis en l’estratègia 2018-2022.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2018.
5. Tancament de captació d'inversions des d’Oikocredit Catalunya i trasllat d'inversions al nou canal d'inversió d’Oikocredit Internacional (veure document explicatiu).
6. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2019.
7. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2019.
8. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
9. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 8 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 14 de maig i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina de la nostra web a partir del dia 30 d’abril, per si la vols consultar prèviament.

També et recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació en l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia, o en favor del president. Aquesta delegació caldrà lliurar-la o enviar-la prèviament per escrit i signada a la persona en qui es delega el vot, indicant el nom del soci o la sòcia en qui es delega la representació, i que aquesta persona la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2018.pdf497.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2019-cat.pdf134.7 kBapplication/pdfdownload
document-punt5-transicio-al-nou-canal-dinversio.pdf338.7 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-estats-financers-auditats-oikocredit-2018.pdf4.3 MBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2018.pdf7.7 MBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018