Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

dijous, 02 de de març de 2017 10:56

PEG Africa, energia solar desconnectada de la xarxa a Ghana.

Vivim un moment en què es qüestiona el sistema elèctric espanyol, la renovació de llicències a les nuclears i en el que la lluita contra la pobresa energètica no aconsegueix fruits suficients mentre les tarifes continuen pujant.
Als països del Sud els efectes del canvi climàtic cada cop són més clars i devastadors, i milions de persones encara no tenen accés a l’electricitat.
Per altra banda les energies renovables serien capaces de cobrir una part molt important, sinó tota, de la nostra demanda energètica.

En aquest nou cafè-tertúlia d'Oikocredit parlarem de Canvi Climàtic, Energies Renovables i Finances Ètiques, repassant experiències transformadores tant a casa nostra com a països en vies de desenvolupament. Per parlar de la situació del sector a casa nostra, comptarem també amb la participació de representants del Grup Local de Barcelona de la cooperativa d'energies renovables Som Energia, pionera al nostre país.

Lloc: Casal Loiola. C/Balmes 138, 08008 Barcelona (FGC: Provença, Metro: L3 i L5 Diagonal)

Data i Hora: dijous 16 de març. De 19:00h a 20:30h.

Entrada lliure i gratuïta. No obstant, agrairem que t'inscriguis en aquest formulari, per saber quant de cafè i galetes (de Comerç Just!) hem de preparar.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019