Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

Tercer cafè-tertúlia d'Oikocredit: Canvi Climàtic, Renovables, i Finances Ètiques

dijous, 02 de març de 2017 10:56

PEG Africa, energia solar desconnectada de la xarxa a Ghana.

Vivim un moment en què es qüestiona el sistema elèctric espanyol, la renovació de llicències a les nuclears i en el que la lluita contra la pobresa energètica no aconsegueix fruits suficients mentre les tarifes continuen pujant.
Als països del Sud els efectes del canvi climàtic cada cop són més clars i devastadors, i milions de persones encara no tenen accés a l’electricitat.
Per altra banda les energies renovables serien capaces de cobrir una part molt important, sinó tota, de la nostra demanda energètica.

En aquest nou cafè-tertúlia d'Oikocredit parlarem de Canvi Climàtic, Energies Renovables i Finances Ètiques, repassant experiències transformadores tant a casa nostra com a països en vies de desenvolupament. Per parlar de la situació del sector a casa nostra, comptarem també amb la participació de representants del Grup Local de Barcelona de la cooperativa d'energies renovables Som Energia, pionera al nostre país.

Lloc: Casal Loiola. C/Balmes 138, 08008 Barcelona (FGC: Provença, Metro: L3 i L5 Diagonal)

Data i Hora: dijous 16 de març. De 19:00h a 20:30h.

Entrada lliure i gratuïta. No obstant, agrairem que t'inscriguis en aquest formulari, per saber quant de cafè i galetes (de Comerç Just!) hem de preparar.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

maig 2020

març

gener

octubre 2019

setembre

abril

març

febrer

octubre 2018

abril

març

gener

desembre 2017

octubre

setembre

maig

març

gener