La inversió de capital d’Oikocredit dóna suport a la cadena de valor agrícola de la Índia

La inversió de capital d’Oikocredit dóna suport a la cadena de valor agrícola de la Índia

divendres, 05 de d’octubre de 2018

divendres, 05 d'octubre de 2018
Oikocredit ha realitzat una inversió de capital a Origo Commodities, companyia que brinda solucions de logística i finançament de la cadena de subministrament agrícola després de la collita a 12 Estats de l'Índia a més de 3,500 clients, inclosos més de 1,400 agricultors.

El projecte donarà suport a compradors i venedors al llarg de la cadena de subministrament de productes bàsics, amb l'objectiu de beneficiar a agricultors i microempresaris. Caspian SME Impact Fund IV i Tríodes Investment Management també van participar en aquesta procés d'inversió.


Anirudh Sarda, Oficial d'inversió en capital a Oikocredit l'Índia va dir: “El model de negocis d’Origo li permet servir a tots els participants de la cadena de valor de l'agricultura. Amb la nostra inversió, el nostre objectiu és donar suport a Origo en la creació d'un impacte positiu dins d'aquesta cadena de valor. "Estem molt entusiasmats amb el potencial d’Origo per donar suport als agricultors, comerciants i microempreses per millorar les vides de les persones amb baixos ingressos".


Pots llegir més sobre la inversió en els mitjans de comunicació de l'Índia, com aquesta història publicada per Economic Times.

« Enrere