Oikocredit inverteix en una planta de fertilitzants a Kenya per a augmentar els rendiments i els ingressos dels agricultors

Oikocredit inverteix en una planta de fertilitzants a Kenya per a augmentar els rendiments i els ingressos dels agricultors

News item Fertiplant photo.jpgdimarts, 23 de d’octubre de 2018

Oikocredit ha realitzat una inversió de capital (Equity) a la primera planta de granulació i fabricació de fertilitzants de l'Àfrica subsahariana, Fertiplant East Africa. Oikocredit s'uneix a la Corporació Financera Internacional (CFI) per finançar la construcció d'aquesta planta, la qual cosa ampliarà els ingressos dels agricultors i augmentarà la seguretat alimentària a la regió.

La inversió de capital (Equity) ajudarà a finançar la segona fase de la construcció de la planta de fertilitzants que comença al novembre de 2018, la finalització de les quals està programada per a setembre de 2019. Fertiplant East Africa Ltd està construint la planta a Nakuru, a la Vall Central del Rift de Kenya, i produirà 100,000 Tones de fertilitzant a l'any.


S'espera que el projecte generi centenars de llocs de feina durant la construcció, la seva posada en marxa i explotació. La finalització de la planta proporcionarà als agricultors de la regió accés a combinacions de fertilitzants personalitzats assequibles i produïts localment, la qual cosa conduirà a una major productivitat dels cultius.


Anthony Gichini, oficial de capital d’Oikocredit per a Àfrica de l'Est, va dir: “La decisió de donar suport a Fertiplant està alineada amb la missió d’Oikocredit d'invertir en organitzacions que poden millorar de forma sostenible la qualitat de vida de les persones de baixos ingressos. Esperem que els fertilitzants de Fertiplant contribueixin de manera valuosa a millorar els rendiments agrícoles i els ingressos dels agricultors, així com a la seguretat alimentària i l'economia de la regió ".


Pot llegir més sobre aquesta inversió aquí (PDF).

« Enrere