Oikocredit Catalunya presentem el Balanç Social del 2015

Oikocredit Catalunya presentem el Balanç Social del 2015

Segell-Bal-Social-Oikocredit-Cat-Exercici-2015.jpgdilluns, 24 de d’octubre de 2016 12:28

Oikocredit Catalunya hem presentat el Balanç Social del 2015 que impulsa la Xarxa d'Economia Solidària (XES), en una clara aposta per la transparència i el rendiment de comptes. Aquest document se suma als que ja elaborem, com la memòria anual, l'informe econòmic i l'auditoria externa; i als que es fan des d'Oikocredit Internacional, com l'informe anual i l'informe d'acompliment social.

Els principals avenços duts a terme per Oikocredit Catalunya durant l’exercici 2015 inclouen la millora dels processos d'informació i control interns, d'adequació als canvis en el marc legal vigent, la participació en xarxes i plataformes diverses, així com activitats enfocades a l'increment de la transparència i la participació dels socis/es.

Oikocredit Catalunya presentem el balanç coincidint amb la publicació de l'informe agregat de “L’Estat del Mercat Social Català”, un document que aglutina les dades de les 105 organitzacions que han fet balanç social i de les 219 que es van incorporar al mapa Pam a Pam durant el 2015, entre les quals també hi som Oikocredit.

El Balanç Social de la XES és un document que descriu i mesura les aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques, fetes per una organització al llarg d'un exercici. El balanç, que impulsa la XES des del 2008, vol posar en relleu les cooperatives, altres empreses i entitats de l'economia solidària que s'organitzen de manera democràtica i participativa i miren de ser respectuoses amb el medi i operen des de l'honestedat i el compromís.

> Aquí pots descarregar el balanç social complet d’Oikocredit Catalunya pel 2015

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
Bal-Social-Oikocredit-Catalunya-Exercici-2015.pdf59.4 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018